ملتقى لمسات للثقافة العامة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ملتقى لمسات للثقافة العامة

اهلا وسهلا بك يا (زائر) في (ملتقى لمسات للثقافة العامة) ,, نتمنى ان تقضي معنا وقتا طيبا
 
الرئيسيةmainfourmاليوميةالأحداثمدوناتس .و .جبحـثأحدث الصورالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

 

 السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك ..طبعا بالصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
فاتوماتو
وسام التميز
وسام التميز
فاتوماتو


عدد المساهمات : 1978
نقاط العضو : 3103
تقييمات العضو : 75
تاريخ التسجيل : 18/04/2010
العمر : 43

السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Empty
مُساهمةموضوع: السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك ..طبعا بالصور   السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Emptyالأحد يوليو 18, 2010 10:56 pm

السلام
عليكم و رحمه الله و بركاته
كيفكم يا احلى بنات اليوم أنا جايبه لكم
طريقه لصينيه السمك بس شو تحفه يا بنات لازم تجربوها ان شاء الله و تيجو
تقولولى الاخبار كمان بس يا رب تعجبكمالسمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Mood18السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Mood18 ان
شاء الله تطلع معاكم حلوه يلا ندخل على المكونات:

1-سمك بكلاي او بورى أو أي نوع مفضل عندك
2-اربع بصلات كبار
3-اربعه طماطم وسط
4-عشر فصوص ثوم
5-اربعه فلفل اخضر او رومى
6-ملح و فلفل اسمر و كمون و
بهارات سمك و قرفه

7-ليمون مقطع شرايح
8-لو تحبي جزره مقطعه رفيع جدا
نيجى للطريقه:
-نقطع حبتين طماطم و بصلتين مربعات
صغيره و نقطع عليهم نص كميه التوم و نبشر عليهم الجزره و فلفلتين و نحط
عليهم التوابل اللى هى ملح بس مش كتير و فلفل اسمر و كمون و بهارات سمك
.

-بعدها الخضار اللى قطعناه
نحطه على النار شويه مع نقطه زيت بس مش نسويه يا دوب نخليه يذبل بس لانه مش حيلحق يستوى فى الفرن.

السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Photo0001bw


-بعد كدا نجيب
بصله و حبتين البندورة اللي ضايلين و باقى التوم و فلفل اخضر او رومى و نحط
عليهم ملح و كمون و قرفه و بهارات سمك و شويه ميه صغيره و نضربهم كويس
فى الخلاط .

-طبعا السمك يكون مغسول كويس و
متصفى .

السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Photo0004a



-بعدها نجيب صينيه
و نحط فيها نقطتين زيت و نقطع فيها من تحت بصله شرايح رفيعه بعدها نجيب
السمك و نحشيه خلطه البندورة و البصل المقطعين و نرصه فى الصينيه و نحط فوقه
نقطه صغيره زيت و نقطع عليه ليمون شرايح بس مش كتير عشان ميبقاش مر .



السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Photo0008


السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Photo0006b


السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Photo0007z


-بعد كدا نجيب
الخلطه اللى ضربناها فى الخلاط و نسقى فيها السمك و نكون فاتحين الفرن عشان
يلحق يسخن.

السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Photo0019x



-بعد كده نحطه
فى الفرن لمده نص ساعه و طلعوه
و بالف هنا و شفا.

السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Photo0020v


السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Photo0021eo



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاتوماتو
وسام التميز
وسام التميز
فاتوماتو


عدد المساهمات : 1978
نقاط العضو : 3103
تقييمات العضو : 75
تاريخ التسجيل : 18/04/2010
العمر : 43

السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك ..طبعا بالصور   السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Emptyالأحد يوليو 18, 2010 11:29 pm

السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك  ..طبعا بالصور Www.almsloob.com-90b67bca1f
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
السمك.السمك.السمك..تعالو بسرعه شوفو احلى و اسهل صينيه سمك ..طبعا بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» تعالو شوفوا مقارنة بين المرأة والكرة الارضية (طبعا مع احترامي لكل البنات)
» صينيه السبرنج رول بالحشوة المميزة والخلطة اللذيذة
» قــــــــــانون الظن بسرعه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ملتقى لمسات للثقافة العامة :: الزاوية الاجتماعية :: فنون الطبخ - لكل شئ شهي-
انتقل الى: