ملتقى لمسات للثقافة العامة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ملتقى لمسات للثقافة العامة

اهلا وسهلا بك يا (زائر) في (ملتقى لمسات للثقافة العامة) ,, نتمنى ان تقضي معنا وقتا طيبا
 
الرئيسيةmainfourmاليوميةالأحداثمدوناتس .و .جبحـثأحدث الصورالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل الشيبسي احلى من الجاهز

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
فاتوماتو
وسام التميز
وسام التميز
فاتوماتو


عدد المساهمات : 1978
نقاط العضو : 3103
تقييمات العضو : 75
تاريخ التسجيل : 18/04/2010
العمر : 43

طريقة عمل الشيبسي احلى من الجاهز Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الشيبسي احلى من الجاهز   طريقة عمل الشيبسي احلى من الجاهز Emptyالثلاثاء يونيو 08, 2010 1:29 pm

السلام عليكم

طريقة عمل الشيبسي احلي من
المصنوع والمضاف عليه مواد حافظة الطريقة سهله جدا والنتيجة جميلة ولذيذة جـــــــــــــــــدا


اول حاجة بتقشري البطاطس وتقطعيها شرائح رفيعة جدا

وبعدين بتحضري طبق فيه خل وطبق تاني فية ماء وطبق تالت فيه مرقة دجاج او
لحمة او حسب الطعم الي تريدينة او جبنة مبشورة بس الجبنة
تكونناعمة خالص المهم بتحمري الشيبسي من غير ما تحطيه في اي طبق من
الاطباق هدي وبعدين تطلعيه من النار علي طبق الخل علي طول وتسيبيه فيه شويه
وبعدين تروحي حاطه الشيبسي في طبق الماء وبعدين علي طبق الطعم وتحمريه ثاني
وعلي طبق التقديم

وصفتي مجربة والله ولذيذة جدا

مستنيه ردودكم ودعواتكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
همسات حمساوية
مشرف الزاوية الدينية
مشرف الزاوية الدينية
همسات حمساوية


عدد المساهمات : 751
نقاط العضو : 1072
تقييمات العضو : 9
تاريخ التسجيل : 07/06/2010
العمر : 31

طريقة عمل الشيبسي احلى من الجاهز Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الشيبسي احلى من الجاهز   طريقة عمل الشيبسي احلى من الجاهز Emptyالثلاثاء يونيو 08, 2010 10:51 pm

حلو كتير بس لحمة وجاج هاي مش خاشة مخي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل الشيبسي احلى من الجاهز
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل الجبنة البيتي ... أزكى من الجاهز
» احلى غرف للاطفال
» طريقة عمل القرشلة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ملتقى لمسات للثقافة العامة :: الزاوية الاجتماعية :: فنون الطبخ - لكل شئ شهي-
انتقل الى: